Bedrijfsprofiel

Ik, Daniel Hartman, ben 28 jaar en ik ben sinds 2017 volledig voor als ZZP'er gaan werken. Mijn studie-achtergrond ligt in de Podium- en Evenemententechniek. Bovenal ben ik een handige Harry, zoals ze dat noemen. Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende werkgebieden, bijvoorbeeld als monteur bij enkele grote internetproviders. Hierdoor ben ik breed inzetbaar en kan ik verschillende klussen voor u doen.

Elektra;
Data-, netwerk- en Wifi-installaties;
Inbraakbeveiliging;
Camerabeveiliging;
Televisie bekabeling en aansluitingen.

Wanneer ik een klus ga doen, zet ik mij daar volledig voor in. Ik zal de klus geheel volgens wens en verwachtingen van de klant uitvoeren. Toch niet tevreden? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen, dan zorg ik ervoor dat het opgelost zal worden.

Ik heb veel plezier in mijn werk als ZZP’er en kom graag bij u langs. Ik sta voor zorgvuldig, netjes en eerlijk werken binnen een prettige werksfeer. “De klant is koning” is een bekende uitspraak die bij mij hoog in het vaandel staat. Ik wil mijn klanten zo goed mogelijk helpen en hun wensen op een zo goed mogelijke manier volgen en uitwerken. U vertelt mij hoe u het wil hebben, ik verzin de manier waarop en regel het voor u. Wanneer toch blijkt dat het niet helemaal volgens uw wensen gemaakt kan worden, dan gaan we samen in gesprek over andere mogelijkheden. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.