Projecten

PROJECTENOns werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Waarom je kunt rekenen op ons? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focussen op het beste resultaat. Wij zijn trots op elk project, kijk je mee?

PAND PANNENKOEK, SCHALKWIJK

Alles rondom data en beveiliging

Bij Pand Pannenkoek in Schalkwijk hebben we alles rondom data gemaakt. Het internet is verzorgd inclusief het netwerk voor de kassa’s. Daarnaast is er een draadloze verbinding gemaakt tussen Pand Pannenkoek en zusterpand Pand Friet.

Ook wilden zij graag voorzien worden van een camerabeveiligingssysteem.

PARTICULIERE WONING, HOUTEN

Alle data en elektra beveiliging gedaan

In een woning in Houten hebben we een complete renovatie gedaan. Alle elektra is eruit gehaald en opnieuw aangemaakt. In dit proces hebben we samengewerkt met een aannemer die het bouwkundige gedeelte overnam.

PARTICULIERE WONING, WERKHOVEN

Bestaande bekabeling en nieuwe kabels

Een oud-Rabobank kantoor is omgebouwd tot woning en kantoor. In het kantoor beneden zit nu een makelaar, waar wij de bestaande bekabeling met de gedeeltelijk nieuwe kabels hebben samengevoegd. Er is één internetaansluiting maar binnen wordt het gescheiden in twee netwerken (woon en werk). Zo is het fysiek van elkaar gescheiden .