Werkzaamheden

Ik, Daniel Hartman, ben 28 jaar en ben sinds 2017 volledig als ZZP'er gaan werken. Mijn studie-achtergrond ligt in de Podium- en Evenemententechniek. Bovenal ben ik een handige Harry, zoals ze dat noemen. Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende werkgebieden, bijvoorbeeld als monteur bij enkele grote internetproviders. Hierdoor ben ik breed inzetbaar en kan ik verschillende klussen voor u doen.

Elektra;
Data-, netwerk- en Wifi-installaties;
Inbraakbeveiliging;
Camerabeveiliging;
Televisie bekabeling en aansluitingen.

Wanneer ik een klus ga doen, zet ik mij daar volledig voor in. Ik zal de klus geheel volgens wens en verwachtingen van de klant uitvoeren. Toch niet tevreden? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen, dan zorg ik ervoor dat het opgelost zal worden.

Ik heb veel plezier in mijn werk als ZZP’er en kom graag bij u langs. Ik sta voor zorgvuldig, netjes en eerlijk werken binnen een prettige werksfeer. “De klant is koning” is een bekende uitspraak die bij mij hoog in het vaandel staat. Ik wil mijn klanten zo goed mogelijk helpen en hun wensen op een zo goed mogelijke manier volgen en uitwerken. U vertelt mij hoe u het wil hebben, ik verzin de manier waarop en regel het voor u. Wanneer toch blijkt dat het niet helemaal volgens uw wensen gemaakt kan worden, dan gaan we samen in gesprek over andere mogelijkheden. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ik doe niets liever dan mensen zoals jij te helpen, elke dag weer. Om te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, zijn er vele manieren waarop je met me kunt samenwerken. Mijn diensten kunnen allemaal worden toegespitst op jouw doelen, jouw bedrijf of jouw project. 'Out of the box' denken is waar ik goed in ben! Ben je dus op zoek naar nieuwe manieren om je nieuwste project tot leven te wekken, laat mij dan een unieke oplossing voor je bedenken.